Lyn​gby Hovedgade 44, 2800 Kgs. Lyngby      |      E-MAIL: JYTTE@KLOEVE.DK      |      TELEFON:  45 88 55 85     |      

​  

VIELSESRINGE -KÆRESTERINGE - FORLOVELSESRINGE

Når to mennesker har beslutte at bekræfte deres kærlighed til hinanden med to ringe, betyder det ikke så meget hvad man kalder ringene. De kunne hedde kæresteringe, forlovelsesringe, venskabsringe – eller vielsesringe. For dét, det handler om, er, at to mennesker har lyst til at bære et symbol på, at de hører sammen. I klassisk forstand er sådanne ringe ens og runde, og de fortæller historien om, at man er ”optaget”.

MASKULIN OG FEMININ

Der findes ikke ret mange runde ringe i Jytte Kløves univers, og heller ikke ofte par af ens ringe.  I Kløves verden har du mulighed for at få skabt et sæt af ringe, som går ud over det klassiske begreb, 

fordi hun designer dem individuelt i par, bestående af måske en feminin og en maskulin ring. ​ Det kan være, at omgivelserne ikke kan aflæse, at det er vielsesringe, men det er heller ikke det vigtigste. Det vigtigste er, at de to, der har ringene på, kan se og føle, at de er et unikt par.

SKRIV EN MAIL
Måske ved du, at man udelukkende kan erhverve Kløves håndlavede smykker i butikken på Lyngby Hovedgade 44, hvor hun også har sit værksted, som hun kalder et smykkestudie. Der er åbent efter aftale i butiks tiden, så vær velkommen til at skrive en mail til jytte@kloeve.dk.

Guldsmederi 

Kontakt

E-mail: jytte@kloeve.dk

Telefon: 45 88 55 85

CVR: 65900718

Links

medlemwhite      instagram