Lyn​gby Hovedgade 44, 2800 Kgs. Lyngby      |      E-MAIL: JYTTE@KLOEVE.DK      |      TELEFON:  45 88 55 85     |      

​  

HÅNDLAVEDE SMYKKER - UNIKT DANSK DESIGN AF RINGE

Jytte Kløve er siden starten i 1975 blevet anerkendt for sine håndlavede smykker – heraf helt særligt hendes design af fingerringe. De er håndlavede og indeholder alle et strejf af poesi, som bevirker at de udstråler en helt særlig kraft. Hver fingerring fortæller en historie, både om den, som bærer ringen, men også om den inspiration, der ligger i ringens design. 

​Jytte Kløve har i oktober 2017 modtaget Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfonds Hæderslegat for sine håndlavede smykker, og Statens Kunstfond har i marts 2018 købt en broche "Hjerteblomst med Hvide Støvdragere", fra udstillingen "Bring it On" i Danmarks Hus i Paris, der sluttede i januar 2018. 

ET SMYKKE ER EN FØLELSE
​Et smykke er en følelse, som opstår i en fantasifuld sjæls hjerte. Når
​det er blevet til virkelighed, kan det være I mødes, og du vil mærke, at det er værdifuldt at leve videre i symbiose med netop den følelse.

SKRIV EN MAIL

Måske ved du, at man udelukkende kan erhverve Kløves håndlavede smykker i butikken på Lyngby Hovedgade 44, hvor hun også har sit smykkestudie. Det er åbent efter aftale i butiks tiden, så vær velkommen til at skrive en mail til jytte@kloeve.dk.

Guldsmederi 

Kontakt

E-mail: jytte@kloeve.dk

Telefon: 45 88 55 85

CVR: 65900718

Links

medlemwhite      instagram