Lyn​gby Hovedgade 44, 2800 Kgs. Lyngby      |      E-MAIL: JYTTE@KLOEVE.DK      |      TELEFON:  45 88 55 85     |      

​  

UNIKT DANSK DESIGN AF RINGE

Jytte Kløve er siden starten i 1975 blevet anerkendt for sit helt særlige design af fingerringe. De er håndlavede og indeholder alle et strejf af poesi, og udstråler en særlig kraft, som fortæller en historie, både om den, som bærer ringen, men også om den forankring, der ligger i ringens formgivning.

GULD OG SØLV

​​​Materialerne vil ofte være gult eller rødt guld, eller en kombination af de to farver, eller rent sterling sølv. Ringene i det lyse sølv er næsten altid udelukkende i sølv, mens de matsorte ganske tit bliver kombineret med i guldet.

HØJRE OG VENSTRE

Ringene er meget ofte skabt sådan, at de enten passer til højre eller til venstre hånd, og følelsen af at tage dem på minder om at tage højre handske på højre hånd – og netop ikke på venstre. Man mærker med det sammen at den passer, når den falder på plads på den rigtige hånd.

BRILLANTER

Lige fra starten har Jytte Kløve lagt vægt på valget af ædelstene, med særligt fokus på brillanter, som alle er i kvaliteten Top Wesselton VVS, hvis de ikke indeholder en naturligt nuance, som fx gul i sammen farve som det gule guld, eller kobberfarvet som det røde guld. 

Her i de senere år har hun taget de nye farvede brillanter til sig. Man kan tænke over, om det er i orden at farve en diamant? Men kunne man forestille sig, udelukkende at gå med naturfarvet bommuld? Jytte Kløves valg af de farvede brillanter er udelukkende rettet mod de farver, som det ikke er muligt at erhverve i naturlig udgave, og det er blandt andet flere nuancer i den blå skala. Men favoritten er de grønne, med den helt vidunderlige tone, der minder om den lyse bøgeskov.

ÆDELSTENE FRA HELE VERDEN

Jytte Kløve har et netværk af internationale stenslibere, som besøger Danmark en gang eller to om året, og fra disse forhandlere får hun ganske særlige og ofte ret store stene, som hun individuelt designer ringe til.

Det er fx aquamarin, tanzanit, turmalin, brasiolit, ædeltopas, rosakvarts, rutilkvarts, meteorit, malakit og mange flere.

SKRIV EN MAIL

Måske ved du, at man udelukkende kan erhverve Kløves håndlavede smykker i butikken på Lyngby Hovedgade 44, hvor hun også har sit værksted, som hun kalder et smykkestudie. Der er åbent efter aftale i butiks tiden, så vær velkommen til at skrive en mail til jytte@kloeve.dk.

Guldsmederi 

Kontakt

E-mail: jytte@kloeve.dk

Telefon: 45 88 55 85

CVR: 65900718

Links

medlemwhite      instagram