Lyngby Hovedgade 44  |  2800 Kgs. Lyngby  |  Telefon: 45 88 55 85  |  E-mail: jytte@kloeve.dk |  Åbent efter aftale

​Armbånd i et smukt design

Her på siden finder du en bred vifte af nogle af Jytte Kløves smukkeste armbånd i nydelige designs. Hun forhandler udelukkende hendes egne armbånd og smykker i sin egen butik i Lyngby i Nordsjælland, hvor hun har loyale kunder fra hele landet, også internationalt.

Er du på udkig efter et armbånd, der er klassisk, elegant, særpræget eller mere stilrent, har hun helt sikkert noget, der vil falde i din smag.

Vælg et armbånd med en historie

Alle Jytte Kløves armbånd er designet og fremstillet på baggrund af en historie. Tag for eksempel ringen “Discussion”, som er skabt over temaet ytringsfrihed, som hun udstillede under Folkemødet i 2016. Det består af seks unikke armringe, som hver har en form som en taleboble. Dette armbånd er lavet i guld med en yndig Tahiti-perle.

Jytte Kløve lægger meget vægt på, at du som kunde får fornemmelsen af, at du bærer et helt unikt armbånd, som er skabt med passion og engagement samt kærlighed for faget. Derfor får du meget mere end et armbånd, når du handler hos hende. Du får et stykke historie og et kulturelt indblik i, hvilke tanker og følelser der ligger bag smykkets design.

Få et håndlavet og specielt fremstillet smykke

Jytte Kløve fremstiller udelukkende håndlavede armbånd, som er helt unikke. Kig forbi hendes butik, eller kontakt hende på telefon 45 88 55 85 eller e-mail jytte@kloeve.dk.

​​​

​Smykkestudie

Guldsmed Jytte Kløve

Lyngby Hovedgade 44

DK-2800 Kgs. Lyngby

Kontakt

Telefon: +45 45 88 55 85

E-mail: jytte@kloeve.dk

CVR: 65900718

Links

medlemwhite      walk_on_gold