Lyngby Hovedgade 44  |  2800 Kgs. Lyngby  |  Telefon: 45 88 55 85  |  E-mail: jytte@kloeve.dk |  Åbent efter aftale

​Vielsesringe med fokus på jeres ønsker

Er I på udkig efter vielsesringe i Lyngby i Nordsjælland? Her finder I nogle helt unikke og håndlavede vielsesringe, som ikke fås andre steder.

Jytte Kløve er en rutineret guldsmed, som i årevis har smedet elegante og fortryllende vielsesringe til par, der ønsker noget ganske særligt. Her tilbydes specielle smykker, som er designet til det kvalitetsbevidste par, der er på udkig efter unikke vielsesringe.

Om I kalder det vielsesringe eller kæresteringe har ikke den store betydning, for det handler helt basalt om et fælles symbol på jeres kærlighed til hinanden. For Jytte Kløve skal vielsesringe symbolisere noget personligt om det par, der bærer dem, hvorfor hun bidrager med sin fortolkning af jeres historie.

De bedste materialer anvendes

Jytte Kløve designer vielsesringe, som passer til jeres personlighed og stil. Ringen til manden er maskulin, og kvindens er feminin.

Hun fremstiller udelukkende vielsesringe af høj kvalitet af de bedste materialer. Vælg for eksempel mellem matsort sølv og feminin guld med brillanter.

Jytte Kløve har et stort sortiment af vielsesringe i sin butik i Lyngby, som I kan søge inspiration i. Hun har mange loyale kunder, hvoraf nogle af dem kommer fra udlandet for at få fremstillet håndlavede smykker, som er personlige, elegante og dekadente.

Fortæl om jeres ønsker til jeres vielsesringe

Ring eller skriv til Jytte Kløve for at aftale en tid eller kig ind i butikken i Lyngby. Ring på telefon 45 88 55 85 eller skriv til e-mail jytte@kloeve.dk og hør mere om jeres nye vielsesringe.

​Smykkestudie

Guldsmed Jytte Kløve

Lyngby Hovedgade 44

DK-2800 Kgs. Lyngby

Kontakt

Telefon: +45 45 88 55 85

E-mail: jytte@kloeve.dk

CVR: 65900718

Links

medlemwhite      walk_on_gold