Lyngby Hovedgade 44  |  2800 Kgs. Lyngby  |  Telefon: 45 88 55 85  |  E-mail: jytte@kloeve.dk |  Åbent efter aftale

Håndlavede smykker for enhver smag

Hos Jytte Kløve kan du finde et stort udvalg af specielle smykker, som er unikke håndlavede smykker. Jytte Kløve er uddannet guldsmed og har sin egen butik i Lyngby, hvor hun fremstiller specielle smykker til kunder fra Lyngby og Nordsjælland.

Hendes force er helt unikke, håndlavede smykker i meget høj kvalitet, da hun er af den overbevisning, at et smykke skal være skræddersyet til den enkelte og ikke være en fabriks- og masseproduceret pyntegenstand.

Jytte Kløve fremstiller specielle smykker og håndlavede smykker såsom:

Jytte Kløves håndlavede smykker forhandles eksklusivt i butikken i Lyngby, hvor du kan komme forbi til en snak om, hvad du kan tænke dig af specielle smykker.

Lækkert design af vores specielle smykker

Er du til det stilrene, klassiske, dekadente eller elegante? I Jytte Kløves butik kan du finde specielle smykker, som du ikke finder andre steder i verden. Der ligger mange timers arbejde i hvert specielle smykke, og det er med stor faglig stolthed, at hun smeder og designer håndlavede smykker for enhver smag.​

Bestil håndlavede smykker lige her

Leder du efter specielle smykker, der ikke ligner andre, er du meget velkommen til at kontakte Jytte Kløve eller kigge forbi butikken. Hun har mange loyale kunder, og du kan blive den næste, hvis du ønsker unikke håndlavede smykker.

Kig forbi butikken i Lyngby, ring på telefon 45 88 55 85 eller skriv til e-mail jytte@kloeve.dk for nærmere aftale angående specielle smykker.

​Smykkestudie

Guldsmed Jytte Kløve

Lyngby Hovedgade 44

DK-2800 Kgs. Lyngby

Kontakt

Telefon: +45 45 88 55 85

E-mail: jytte@kloeve.dk

CVR: 65900718

Links

medlemwhite      walk_on_gold